LEAN Admin

 

Ger er underlag för att komma igång med LEAN i verksamheten.

LEAN Administration.

LEAN kan vara nästa steg även i er utveckling. För ett smartare sätt att arbeta.

Administration

Med fokus på de administrativa processerna, får ni en grundutbildning för att förstå, få verktyg och kunna starta upp ert arbete med LEAN Administration. Så att ni sedan kan fortsätta själva eller parallellt även använda externt stöd.

A

G

Grundläggande

I LEAN Administration startar vi med grundläggande utbildning för att alla skall bli bekanta med LEAN. Förstå nyttan och syftet för att lättare kunna se möjligheterna i er egna verksamhet. Mer och mer arbetar vi oss sedan in på tillämpningar hos er.

F

För all personal

Utbildningen LEAN Administration är allmänt hållen varför det är en fördel om så många som möjligt på ert företag är med. För att alla skall få en grundläggande förståelse och sedan kunna vara delaktiga i ert interna LEAN-arbete.

V

Varför LEAN

LEAN är världens mest utbredda verksamhets-metodik. Tillverknings-industrin har länge styrt med LEAN som koncept. Nu breder LEAN ut sig allt mer i tjänste- och konsultföretag. Ta initiativet Innan era konkurrenter får försprånget.

Nöjd-kund-garanti

Fullt nöjd eller pengarna tillbaka. Våra LEAN-utbildningar bygger på att ni skall ha rätt förväntningar. Och få förväntningarna uppfyllda.

Vill du veta mer om oss?

Prenumerera kostnadsfritt på

FOKUS Affärsinfo

Följ oss på sociala medier

Post och fakturaadress:

Ahlmark Affärsstöd AB

Tynäsgatan 12

652 16 Karlstad

Kontakt:

Tele: +46 (0)70 35 95 400

info@ahlmarkaffarsstod.se

www.ahlmarkaffarsstod.se

Bolagsuppgifter:

Org.nr: 559039-4739

Säte: Karlstad

Koncern: EK Nordic AB

 

© All rights reserved