Tjänst & Produkt

Vi leverar affärsstöd som ger effekt.

Läs om våra tjänster och produkter.

Läs mer om våra produkter och tjänster inom områdena:

E

Ekonomi

Vi är experter inom ekonomi och redovisning. Här har vi och våra partners längst och mest omfattande erfarenhet. Från små fåmansägda bolag till noterade koncerner. I Sverige & Norge. Som ekonomer till CFO.

P

Personal/HR

Med mångårig erfarenhet från personalområdet kan vi ge er olika former av stöd. Kring era befintliga processer såväl som i utvecklingen av desamma. Vi levererar både produkter och tjänster inom området Personal.

L

LEAN Admin

LEAN är en verksamhetsstrategi som innebär fantastiska möjligheter. Även för de som ännu inte tagit till sig metodiken. Vår huvudinriktning är LEAN i tjänsteföretag i form av LEAN Administration.

M

Management

Vårt managementstöd sker oftast i projektform men kan även utgöras i form av deltagande i 'advisory board' eller som styrelsestöd. Oavsett form är det viktiga att upplägget ger mest nytta för just er verksamhet.

Våra kundlöften

Vi vill bara ha nöjda kunder. Som känner att vi levererar för kundens bästa. Vi vill känna motivation för det vi gör och också kunna prata gott om och marknadsföra våra kunders tjänster och produkter. Det är förstås viktigt för oss att ni som kund känner detsamma för oss och ahlmark affärsstöd. Vi lever på vårt goda renommé och arbetar för långsiktiga samarbeten och partnerskap. Kvalitetsinriktat.

Nöjd-kund-garanti

För att du som kund skall känna dig riktigt säker på att vårt samarbete blir fruktbart, arbetar vi med en rad olika nöjd-kund-garantier. Tillsammans med er som kund, bestämmer vi vilka leveransgarantier som passar bäst för just er. Vi gör det förstås redan innan vi tecknar avtal om leverans. Exempel på nöjd-kund-garantier kan vara prisgarantier, kvalitetsgarantier, garantier kring faktiskt nytta etc.

Vill du veta mer om oss?

Prenumerera kostnadsfritt på

FOKUS Affärsinfo

Följ oss på sociala medier

Post och fakturaadress:

Ahlmark Affärsstöd AB

Tynäsgatan 12

652 16 Karlstad

Kontakt:

Tele: +46 (0)70 35 95 400

info@ahlmarkaffarsstod.se

www.ahlmarkaffarsstod.se

Bolagsuppgifter:

Org.nr: 559039-4739

Säte: Karlstad

Koncern: EK Nordic AB

 

© All rights reserved