Vi rekryterar

Vi söker medarbetare.

Hungriga, trygga, kommunikativa människor som vill växa vidare.

Vill du vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas? Känner du att våra värderingar passar även dig? Då är det kanske just dig vi söker.

Proffsig

Att vara proffsig innebär för oss att du, oavsett ålder och erfarenhet, är affärsinriktad. Har 100% fokus på kund. Samtidigt som du vill ha kul på jobbet.

P

Trygg

Oavett om du är ung eller har lång erfarenhet, är det viktigt att du har en inre trygghet. En tro på dig själv. På ett ödmjukt sätt. Att du är trovärdig med bra självbild.

T

U

Utvecklingsbar

Du älskar att utvecklas. Ständigt förbättras. Du är perseptiv och lyssnar för att lära och få fler och fler erfarenheter. Tycker om att vara med och utveckla.

Idérik

Är du innovativ och idérik är det ett plus. Tillsammans skall vi jobba för att utveckla våra produkter och tjänster. För våra kunders bästa. I god anda och känsla av partnerskap.

I

L

Lösningsinriktad

Hos oss vill vi att man är lösningsorienterad. Både inom företaget såväl som med kund. Vågar göra det du tror på baserat på att du vet att det brukar bli bra.

K

Kontakt

Är du intresserad av att arbeta med oss inom ett eller flera av våra affärsområden. Ta kontakt för dialog. Vi söker hela tiden nya medarbetare.

Välkommen!

K

Kommunikativ

Din goda förmåga att kommunicera och tycka om att nätverka är avgörande hos oss. Du måste kunna 'sälja' in din kunskap såväl internt som i dialog med kund. Förtroendefullt. Helst även kunna utvärdera andra personers seriositet och förmågor.

"Dream big, work hard, stay focused & surround yourself with good people"

 

Vill du veta mer om oss?

Prenumerera kostnadsfritt på

FOKUS Affärsinfo

Följ oss på sociala medier

Post och fakturaadress:

Ahlmark Affärsstöd AB

Tynäsgatan 12

652 16 Karlstad

Kontakt:

Tele: +46 (0)70 35 95 400

info@ahlmarkaffarsstod.se

www.ahlmarkaffarsstod.se

Bolagsuppgifter:

Org.nr: 559039-4739

Säte: Karlstad

Koncern: EK Nordic AB

 

© All rights reserved