Om oss

Nätverksbaserade & kvalitetsinriktade.

Kvalitetsinriktade, erfarna, lösningsorienterade och energifyllda.

En nätverksbaserad organisation

 

"Det är fantastiskt stimulerande att få möjlighet att bygga upp en nätverksbaserad, kvalitetsstark tjänsteverksamhet som redan från starten bygger på en tydlig definition av Nöjd Kund, Nöjd Medarbetare, LEAN och flödesoptimerad verksamhet", konstaterar Stefan Ahlmark.

 

"Vi kommer successivt att vidga vårt produkt- och tjänsteutbud med visionen att på längre sikt kunna vara en 'single-point-of-contact' inom företagens administrativa delar", fortsätter han. "Att bygga det i form av en nätverksbaserad verksamhet är ännu inte så vanligt men i takt med att utveckling och rörlighet blir allt mer viktiga delar i företagens vardag, känns det både spännande och helt rätt som koncept. Både nu och i framtiden.", konstaterar Stefan.

 

"Ta gärna kontakt med oss på Ahlmark Affärsstöd. Tillsammans försöker vi hitta de bästa lösningarna för er verksamhet. Inom ekonomi, personal, LEAN och ledarskap", berättar Stefan.

 

Ahlmark Affärsstöd ingår i koncernen EK Nordic. Tillsammans levererar anställda och partners lösningar relaterat till ekonomi, personal, LEAN och management. För att ni som kund skall få en bättre morgondag.

"En nätverksbaserad organisation är funktionell, bygger på relationer, och ger medarbetarna mandat att agera utan att hela tiden stämma av med sin chef."

Stefan Ahlmark, vd

Utbildad civilekonom med 25 års erfarenhet från befattningar som CFO, VD, ekonomichef, administrativ chef, projektledare etc. Har också genomgått Bonniers Ledarskaps-program vid Bonniers Media University.

Stefan har arbetat inom media, fastighetsbranschen, telekom och tjänsteföretag samt startat och drivit egna bolag. Senast ett konsultbolag

som växte till 35 konsulter på 7 år och därefter avyttrades till en större internationell koncern.

 

Har även suttit i en mängd olika

styrelser under årens lopp.

"I en nätverksbaserad verksamhet har man också mycket högre transparans i företaget. När alla har möjlighet att kommunicera, både inom och utom organisationen"

 

Vill du veta mer om oss?

Prenumerera kostnadsfritt på

FOKUS Affärsinfo

Följ oss på sociala medier

Post och fakturaadress:

Ahlmark Affärsstöd AB

Tynäsgatan 12

652 16 Karlstad

Kontakt:

Tele: +46 (0)70 35 95 400

info@ahlmarkaffarsstod.se

www.ahlmarkaffarsstod.se

Bolagsuppgifter:

Org.nr: 559039-4739

Säte: Karlstad

Koncern: EK Nordic AB

 

© All rights reserved